Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M26i91l67a52n 79R59a10d85e45k

29. 3. 2015 18:19

Ruska korupce a neomezena zvule ruskych ourednicku na kazdem zapadakove neni Jelcinovo dilo, s ti se uz potykal, bezvysledne, uz Petr Veliky, rozloha Ruska. Je pro ne vyhoda i nevyhoda, nejde to zas tak kontrrolovat

2 0
možnosti
FP

allan west - to je hustej borec. takovych jako on zapad potrebuje potrebuje jako sul! R^

a bude zajimavy, jaxe bude multi-kulti extremistum darit ho zdiskreditovat, kdyz jejich slepe obvinovani s rasizmu a nacizmu fungovat zjevne nebude.. :-)

0 1
možnosti
JR

J67a41r20a 67R23a28n95k

29. 3. 2015 19:46

Alla West bude mlce a stahne se, ted je vetsi legrace, novy kun narozeny v Kanade a hloupejsi nez "tago" - Ted Cruz:-P

http://www.msnbc.com/up/watch/paul--rubio--cruz-fight-on-the-senate-floor-419533379640

1 1
možnosti
Foto

Moji hlavní myšlenku v článku někteří nepochopili, a ta je, aby se Evropa konečně odpoutala od ruska a usa a reformovala se do nějaké snesitelné podoby, bez té levičácké byrokracie, takový společneství států švýcarského typu, v podstatě mi nešlo o příklon k rusku nebo usa, ale o to aby evropa byla zase sama sebou. Bohužel dědictví druhé světové nás bude ovlivnovat ještě dlouho.

1 0
možnosti
MD

Ja bych rekl, ze vas pochopili. Ale prilis se to 'do kramu' nehodi.

2 1
možnosti
MD

Dobry pohled na nasi realitu. A dobre vyjadreny. Karmu za nej.

3 1
možnosti
JS

Obamovym nejvetsim triumfem je to, ze je cernoch (I kdyz polovicni). Jakakoli konstruktivni kritika jeho nesmyslne levicacke politiky je vzdy oznacena za rasizmus a to se v USA neodpousti.

0 0
možnosti
Foto

Díky za článek inteligenní lidé se musejí spojit a vytvořit opozici proti hlupákům a podržtaškům, a to i v jejich vlastním zájmu, který bohužel nejsou schopni samostatně definovat a pochopit.

Karma

3 3
možnosti
PS

Evropu tlačí do vojenského konfliktu především putinovo Rusko. Západní svět, včetně USA nemá zájem na vyhrocení situace, naopak se snažil rusko zapojit , bohužel putin vrátil situaci do doby studené války a Evropě nic jiného nezůstává, než jeho snahy s pomocí spojenců zablokovat. EU je silný protihráč ruských snah a každé volání po jeho rozpuštění jen nahrává diktátorovi putinovi. Osamocené evropské státy by byly snadnou kořistí ruského agresivního impéria. Pokud to nevidíte, je váš článek možná účelový, stejně jako komunistické volání po vystoupení z NATO ap. To by přesně putin potřeboval a my všichni naopak ne. Nesouhlasím s Vámi.Rv

7 4
možnosti
Foto

A co slabost Evropských lídrů? Doporučuju si kliknout na odkaz k rozhovoru s Henry Kissingerem...

4 3
možnosti
HH

Velká pravda v mnoha směrech.Ale proč Rusko nechce spolupráci s EU a NATO?Pamatuji,si na začátek tisíciletí,kdy někteří politici viděli v Rusku potencialního budoucího člena NATO.Vždyť socialismus už byl pryč a v Rusku nastoupila liberální demokracie i se soukromým vlastnictvím a podnikáním.Západ chtěl spolupráci a vice obchodu.A Rusko mohlo na tom hodně získat.Za Putina se to ale postupně zhoršovalo,až se ze Západu stal největší nepřítel.A Putin bije do boje na nacionalistickou notu velkého Ruska.které je všemí ohroženo.A nacionalismus je velký a mocný nepřítel svobody a demokracie.A jakýkoliv jiný politický směr nebo příklon k Západu je bráno jako útok na Rusko,i když tam nikdo vojensky jít nechce a nemá zájem.Každý si chce svobodně zařídit svou budoucnost,podle svých představ a ne podle představ mocnějšího souseda.

6 1
možnosti
KD

To dnes není o ideologii, ale o geopolitických zájmech především USA, které je mají po celém světě.

0 1
možnosti
Foto

A jak si představujete to, co bude po rozpuštění EU? Nějaký návrh, plán?

A otázečka: proč, když RF není SSSR, tak lidé stále uctívají Lenina a Stalina? V čem se změnila politika RF k sousedním státům oproti SSSR (např. Pobaltí)?

7 3
možnosti
Foto

Příkladem by mohlo být rozdělení Československa...

2 1
možnosti
SB

Rusko nezdědilo svou imperiální ideologii a politiku po Sovětském svazu. Naopak: Sovětský svaz ji zdědil po carském Rusku a Ruská federace po rozpadu Sovětského svazu v ní pokračuje. Je jen jeden ruský imperialismus, jenž je nezávislý na tom, zda v Rusku vládne car a šlechta, nebo generální tajemník komunistů a příslušníci komunistické strany, nebo prezident Ruské federace a jeho oligarchové a generálové.

Vaše slova, že Rusko není Sovětský svaz jsou tedy mimo mísu. Tím spíše, že ruský prezident tvrdí, že rozpad Sovětského svazu byl největší katastrofou minulého století. oho století, které zažilo dvě světové války, holokaust, bolševické režimy, gulagy, hladomor na Ukrajině, řádění Maových a Pol Potových soudruhů v Číně a Kambodži.

3 1
možnosti
Foto

To že Rusko už není sovětský svaz se nijak nevylučuje s tím co řekl Putin

2 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1817x
Svět mýma očima :)

Co právě poslouchám